
1.English 2.中国語 3.日本語
The perfect balance between Japanese roasted green tea ‘Hojicha’ and deep-tasting espresso, mixed with sweet-scented Disaronno and Tia Maria. Adding in a little salt makes the taste sharp.
Serve in Hazime Saito’s ceramic ware to complete a multicultural cocktail blending Japanese and Western styles.
Flavor color: 丁子茶 CHOUZI-CHA
The bitterness of espresso, the aroma of hojicha, the sweetness of honey
ほうじ茶エスプレッソマティーニ
焙茶浓缩咖啡马天尼
风味花语:丁子茶
在世界人气的鸡尾酒——浓缩咖啡马天尼里加入日本的焙茶,完美体验和谐的香苦组合。
多层叠加烧制的黑锡器,是可以感受到时光的美物,手捧着这样一杯焙茶咖啡马天尼静静感受时光的流逝,褪去一天的所有疲劳~
咖啡的苦,焙茶的香,蜂蜜的甜,这也像人生的味道吧~
世界的人気カクテル エスプレッソマティーニ に日本のほうじ茶を合わせました。苦味と芳ばしさのハーモニーをお楽しみください。
幾層にも重ねた黒錫の器は、古くも美しい物を感じる物ばかり。
時間の重なりを感じる重厚感は、その日の夜会の締めくくりにふさわしいエスプレッソマティーニにより厚みを与えてくれます。
フレーバーカラー:丁子茶 ちょうじちゃ
エスプレッソの苦味 ほうじ茶の香ばしさ 蜂蜜の甘み
作家:大浦裕記